dijous, 9 de febrer del 2017

SETMANA DE LA SOLIDARITAT

La setmana del 30 de gener al 3 de febrer, hem celebrat a l'escola la Setmana de la Solidaritat.

Vam començar explicant què és el  D.E.N.I.P.  Els alumnes de Batxillerat  van venir a fer una dinàmica sobre el que representa aquest dia pels cursos de 4t, 5è i 6è .



Aquest any ens vam centrar en el tema dels milers de refugiats que han de deixar els seus països a causa de la guerra.  El personatge a treballar va ser  Òscar Camps, socorrista, empresari i activista català, conegut principalment per ser el fundador i director de l'ONG badalonina Proactiva Open Arms (és una ONG catalana destinada al salvament de vides humanes al mar. Va ser creada l'octubre de 2015, la seva primera acció va ser l'assentament a Lesbos d'un grup de voluntaris, encarregats d'ajudar als refugiats sirians que intentaven arribar a l'illa, intentant que no morissin durant el trajecte).  Va ser guardonat amb el premi Català de l'Any del 2015.

 

És  van fer vaixells de paper fets amb papiroflèxia, on escrivien missatges de solidaritat vers aquests refugiats que han de marxar dels seus països en una petita barca. 



 







Al llarg de la setmana vam cantar cançons, vam explicar contes i vam assajar una dansa, "La dansa dels amics", que la ballaríem tots junts al pati com a cloenda.





https://www.youtube.com/watch?v=97LCLI1FwvQ 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada