dilluns, 30 de setembre del 2013

EL CAMÍ DE L'ÈXIT...

QUIN ÉS EL CAMÍ DE L'ÈXIT...




ENTRENA'T PER VIURE

ENE

dijous, 19 de setembre del 2013

REPASSEM ALGUNS VALORS...

RESPECTE: Adonar-se que no estic sol quan actuo.




LLIBERTAT: Capacitat d'escollir, de decidir,...





SINCERITAT: Absència de simulació, de falsedat, d'hipocresia.




SENZILLESA: La persona senzilla és aquella que necessita poques coses en el dia a dia.




CONFIANÇA ÉS... la seguretat que em dóna el caràcter, la capacitat, la bona fe, la discreció... d'algú. 


dimarts, 17 de setembre del 2013

VAIG APRENDRE I VAIG DECIDIR...

"Després d'esperar molts, un dia em vaig decidir a triomfar... Vaig decidir no esperar les oportunitats sinó buscar-les jo mateix. Vaig decidir veure cada prolema com una oportunitat de trobar una solució. Vaig decidir veure cada desert com l'oportunitat de trobar un oasi. Vaig decidir veure cada nit com un misteri a resoldre. Vaig decidir veure cada dia una nova oportunitat de ser feliç

Aquell dia vaig descobrir que el meu únic rival eren només les meves pròpies febleses i que en elles hi tenial'única manera i la millor per poder-me superar. Aquell dia vaig deixar de témer perdre i vaig començar a témer no guanyar. Vaig descobrir que no era el millor i que potser mai ho seria. I em va deixar d'importar guanyar o perdre, perquè el que volia era saber-me millor que el dia anterior.

Vaig aprendre que és pitjor deixar de pujar que no pas no arribar al cim. Vaig aprendre que el millor triomf que put tenir, és poder di a algú "Amic".
Vaig descobrir que l'amor és més que un simple estat d'enamorament, "l'amor és una filosofia de vida". Aquell dia viag deixar de ser un reflex dels meus escassos triomfs passats i vaig començar a ser la meva pròpia tènue llum d'aquest present. Vaig aprendre que si no vas a il·luminar el camí dels altres de res serviex ser llum.
Aquell dia vaig decidir canviar tantes coses... aquell dia vaig aprendre que els somnis son solament per a fer-se realitat. "


                                                                                         Walt Disney (1901-1966)




REFLEXIÓ INICI DE CURS A BATXILLERAT

El passat dijous dia 12 de setembre, primer dia de curs, es va fer el primer dels Bons Dies a Batxillerat. Es va anunciar el lema del curs, Entrena't per viure


Per començar, es va fer una reflexió sobre el treball en equip, intentant fer veure als alumnes que, entre tots, les coses poden sortir molt bé. Evitar l'individualisme, ajudar-se els uns als altres,... En definitiva fer grup.

Després van veure el vídeo "Dónde está el límite". Va ser una manera gràfica de veure que, a la vida, per arribar als nostres objectius, cal esforç, dedicació, patiment,... però també l'alegria d'arribar "a la meta final".  





Després de visualitzar el vídeo, cada alumne va anotar en un full tota una sèrie d'objectius que volen assolir durant  aquest curs. 
Amb esforç i il·lusió segur que ho aconseguiran!