dilluns, 10 de juny del 2013

SOMRIU...

Aquest dijous passat, dia 6 de juny, l'alumnat de Secundària va celebrar el final de Pastoral del curs 2012-2013.
L'activitat va ser organitzada per els alumnes de 3r d'ESO.
Durant tot el dia, els diferents grups classes van anar passant per la Sala d'Actes. Un cop allà, els alumnes de 3r iniciaven la dinàmica, tot preguntant si nosaltres necessitàvem ser apadrinats... Nosaltres? Per què? Mireu aquest vídeo...



Un cop visionat, era el moment d'encetar un petit debat. Van tenir l'opció de poder dir la seva, reflexionar que, per a somriure, no necessitem grans coses... 

Després d'uns moments transcendents, arriba l'hora de riure. L'alumnat de 3r, per a fer somriure a la resta de companys de l'escola, van tenir una bona pensada, realitzar Harlem Shakes a totes les classes. Un cop editat el vídeo, els van passar un darrera l'altre. Tots van poder-se veure i, com era d'esperar, els somriure i les rialles es van dibuixar a la cara de tots els presents. Però això no era tot. Encara quedava una última "coseta".
Se'ls va repartir una petita cartolina. Havien d'escriure alguna cosa que, durant el curs, o en aquell moment, els fes somriure. Després de pensar-hi, els bolígrafs van fer la seva feina. Però... ENCARA QUEDAVA UNA ÚLTIMA SORPRESA!
Van demanar a tothom que no perdés la cartolina, ja que a la tarda les necessitarien... Però per a què?

Es va cridar a tota l'escola que baixés al pati. Un cop allà van seure al terra, tot formant una cara somrient. Un cop asseguts, se'ls va donar un globus, ple d'heli. Cada dos o tres alumnes havien de lligar el missatge escrit al matí i, amb una música de fons, deixar-lo anar.

Un molt bon acte per acomiadar-nos del lema d'aquest any. 
Cal felicitar a l'alumnat de 3r per a la preparació d'aquesta jornada... MOLT BONA FEINA!




Final de Pastoral, Secundària from Escola Pia 2 on Vimeo.